Що насправді з Пугачовою? Шанувальники збентежені виглядом зірки

Шанувальники відомої російскої естрадної співачки Алли Пугачової стривожені зовнішнім виглядом жінки, яка нещодавно обвінчалася з коміком Максимом Галкіним.

Глядачі всерйоз занепокоїлися про стан здоров’я співачки після того, як журналісти зняли Пугачову без макіяжу, передає obozrevatel.

Деякі її шанувальники підозрюють найстрашніше, і впевнені, що Пугачова щось недоговорює щодо свого стану.

Але є і ті, хто впевнені, що співачку просто підловили в невідповідний момент і відобразили з невдалого ракурсу. До того ж, Пугачовій вже 68 років і на момент зйомок вона могла бути просто втомленою.

«Я вирішила обвінчатися заради дітей, заради чоловіка, який вперше вінчався! А взагалі – шлюби укладаються на небесах!» – розповіла Примадонна.

Алла Пугачова і 41-річний Максим Галкін повінчалися після 6 років офіційного шлюбу в підмосковному храмі. Галкін стверджує, що Алла Пугачова перед таїнством отримала дозвіл на другий церковний шлюб (в ​​1994 році співачка вінчалася з Філіпом Кіркоровим). Максим теж підготувався до церемонії – рік тому охрестився в столичному храмі.

Заради молодого обранця артистка змінила імідж, відмовилася від шкідливих звичок і скинула зайві кілограми. Тепер співачка може дозволити собі короткі шорти, міні-спідниці, ультрастильний сукні, що підкреслюють стрункі ніжки і витонченою талію зірки. Для вінчання артистка обрала сукню вільного крою ніжно-рожевого кольору. Образ доповнювала вуаль, яка приховувала укладку Примадонни. Пугачова також вінчалася зі своїм колишнім чоловіком, співаком Філіпом Кіркоровим. З ним вона жила в шлюбі з 1994-го по 2005 рік. Співачка зізналася, що шкодує про перший вінчанні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.