“З презервативом – як по нотах”: реклама українських зірок спантеличила мережу

Думки про сітілайтах розділилися

Соціальна реклама за участю українських артистів викликала подив серед користувачів соціальних мереж. Так, учасники рок-колективу “Друга ріка” стали обличчям рекламної кампанії боротьби зі СНІДом.

Так, по всьому Києву можна побачити сітілайти із зображенням музкантов. “З презервативом – як по нотах. ДОбрий, РЕгулярний секс з МІнімальнім ризиком”, – говорить слоган реклами. Відповідне фото на своїй сторінці в Facebook опублікувала користувач Тетяна Ярошенко.

“Друга Ріка”, ви гоните. А по піснях здавалося, що вони гетеросексуальні”, – зіронізувала вона.

Публікація спровокувала в коментарях активну дискусію. Деякі з підписників Ярошенко припустили, що гурт взяв участь в соціальній рекламі, проте їм не повідомили, як вона виглядатиме по завершенню зйомок. “Реклама, може, і потрібна але не така багатозначна”, “Особливо, коли на плакаті чотири мужика”, – стали сміятися в мережі.

Учасники дискусії також припустили, що музикантів могли б сфотографувати з дружинами або дівчатами, тоді реклама зовсім не виглядала б такою неоднозначною. “Вони стоять один позаду одного, ось і створюється враження, що “по нотах”, – пишуть користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.