Сповідь: Купити б молодість, але ж нема ціни: залишилося просто жити

Залишилося просто жити. Так часом буває, що начебто живеш в швидкому ритмі і раптом навалюється якась туга, така важка, марудна, починаєш озиратися назад, в минуле. Як сьогодні, наприклад.

Це сталося 9 років тому. Я тоді була школяркою, 11-ти класницею, він навчався на клас молодший. Яка була любов, нам всі заздрили. Ще б! Перший красень школи і я – типова сіра мишка. Джерело: ispovedi.com

Ми зустрічалися рік. Я закінчила школу, вступила на філологічний, поїхала в інше місто, ми рідше бачилися, але наші відносини не стали від цього холоднішими. Будучи в місті, я знімала квартиру, спочатку одна, потім переїхала до кращої подруги Ані, сусідцки з рідного міста. І тут почалося

Це зараз, я стала розуміти, що вона або надто нам заздрила, або просто хотіла нашкодити, не знаю, а тоді не бачила, не помічала. Вона йому про мене всякі гидоти говорила і все свою молодшу сестричку сватала, але я-то була впевнена в тому, що Андрій любить тільки мене. Свята наївність. В один прекрасний день вона каже Андрію, що у мене тут є хлопець, що я з ним давно зустрічаюся, а вона все нібито не наважувалася йому сказати.

Андрій не став більше відповідати на мої дзвінки, вмовляння зустрітися, поговорити і просто відвернувся від мене, так і не дізнавшись правди. Я адже тільки їм жила, їм одним дихала. Спочатку я думала, що він заспокоїться і все ж вислухає мене, дасть шанс розповісти, що це все неправда і я чекала. Боже, як болісно це було. Потім я зрозуміла, що він не повернеться, ніколи не повернеться. Та й говорити мені з ним ні до чого, він мені все одно не повірить, подумає, що виправдовуюсь. І тут я дізнаюся, що він зустрічається з сестрою Ані, Настею. Удар нижче пояса! Хотілося помeрти. Мрією про це я і жила. Ми не бачилися ніде, як би я не старалася. Знала тільки від знайомих, що Настя незабаром його кинула, він вступив до військової академії і все.

Минуло 2 роки. Я намагалася змиритися з усім цим і жити далі. Тільки якось так дивно вийшло, що після нашого розставання життя моя пішла під укіс. Чи то тому, що серцем я його не відпускала, чи то ще з якихось причин, не знаю. Зустріла іншого, схожого на нього, виявилося, що тільки зовні. Зустрічі, освідчення в коханні – все стандартно. І тут я дізнаюся, що вагітна. Батько дитини відразу дав зрозуміти, що це мої проблеми. Мої так мої.

Народила сина, гарного і здоровенького хлопчика, перевелася на заочну форму навчання, влаштувалася на роботу. Важко було, але справлялася сама, нікого ні про що не просила. І в один прекрасний вечір мені так нестерпно захотілося знайти Андрія, дізнатися як він, як склалося його життя, спробувати щастя як говоритися. Я перевернула все місто з ніг на голову, щоб знайти його координати, 2 дня набиралася сміливості подзвонити … Яка дурна! Слава Богу, що від подруги випадково з’ясувала, що він i одружений, його дружина працювала в одному банку з моєю подругою. Боже, що зі мною було! Переплакавши, передумавши кілька ночей, вирішила твердо і остаточно, що ні в якому разі його сім’ю руйнувати не стану, відпущу його. Адже він сам прийняв рішення не бути зі мною, в кінці кінців! Ех, пояснити б це серцю, так просто і доступно, мовляв, забудь, охолонь

Зараз у нього є донечка. Я зустріла чудову людину, хоч і старше він мене на 15 років, його полюбив мій син, татом називає, а він його виховує, як рідного. І почуття до нього є, сильні, дорогий він мені дуже. Але часом нападе така пекуча туга, що помeрти хочеться. Розумію розумом, що нічого вже не змінити, що не потрібна я цього Андрію, що він мене, напевно, і не пам’ятає вже. Ось і розумієш, що залишилося просто жити і берегти те, що маєш.

А минулого не повернеш.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.