Мати по-звірячому била і закривала 4-річну доньку в пральну машину через нового чоловіка

21-річна жителька Волгоградської області бачила в малолітній дочці причину сварок з новим чоловіком, а тому била дівчинку, морила її голодом і холодомє, а також закривала її в пральну машину.

Слідством встановлено, що влітку 2016 року, між засудженою та її чоловіком почалися часті сварки. Причину цих сімейних конфліктів жінка “побачила у своїй малолітній дочці від першого шлюбу”.Мати стала систематично бити дівчинку, в тому числі різними побутовими предметами.
Три рази в тиждень по вісім годин регулярно змушувала стояти в кутку. Вона регулярно завертала дівчинку в ковдру, потім обв’язували згорток клейкою стрічкою, і таким чином поміщала її в барабан пральної машини, говориться в офіційному повідомленні СКР. Мати також цілодобово забороняла дитині гратися і їсти, а якщо вона плакала, виганяла дівчинку на вулицю і забороняла їй заходити в будинок.
Про дикі методи виховання внучки поліцейським повідомила бабуся.
Новоаннинский районний суд Волгоградської області призначив матері-садистці покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Відбувати термін вона буде у виправній колонії загального режиму, повідомляє офіційний сайт обласної прокуратури.

Крім того, суд задовольнив позовну заяву прокурора району про позбавлення засудженої батьківських прав відносно доньки. При цьому в даний час не завершений судовий процес щодо позбавлення жінки батьківських прав і щодо другої малолодшої дитини.
Кримінальну справу було порушено за п. “Г” ч. 2 ст. 117 ( “Заподіяння фізичних і психічних страждань шляхом систематичного нанесення побоїв чи інших насильницьких дій, скоєних стосовно безпорадного особи”) і ст. 156 ( “Неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини, поєднане з жорстоким поводженням”) КК РФ. Жінка визнала вину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.