Володимир Зеленський розповів, як жив в трикімнатній квартирі з 11 друзями

Потап зізнався в любові до Зеленського

У новому випуску “Вечірнього Кварталу” покажуть номер про те, що було б з нашими політиками, якби у нас прийняли жорсткі закони, що передбачають за крадіжку відсікання частин тіла. “Може, почнемо хоча б з пальців, а то рук на все не вистачить”, – пропонували депутати “поправки” до закону. В результаті дійшло до того, що “Ляшко” у виконанні Зеленського втратив дві ноги, а квартальский “Кличко”, він же Євген Кошовий, залишився без голови. “Важливо розуміти, що в цьому номері ми ні в якому разі не сміємося над людьми з особливими потребами, ми говоримо, а точніше попереджаємо депутатів, що може бути з ними, якщо недоторканність дійсно скасують, а вони і далі продовжать порушувати закон”, – кажуть автори.

У скетчі про переселенців Вова і Олена покажуть реальну реакцію пари на несподіваний приїзд в гості далеких родичів:
– Вова, вони біженці, ми повинні їх поселити!

– Олено, а що такого сталося на Західній Україні? Світязь, чи що, з берегів вийшов? І взагалі, у нас через них уже півроку не було сексу. Можемо, давай сьогодні?!…

– Вова, я так не можу.
– Тобто, вони при нас можуть, а ми при них – ні? До речі, що це за дивний мужик?
– Це не мужик, а моя двоюрідна тітка з Вірменії. Вона тут завдяки законам гостинності.
– Вона тут завдяки закону Савченко.

Після зйомок Володимир Зеленський розповів, як сам одного разу став учасником подібної ситуації. “За часів нашої юності, коли ми тільки переїхали в Київ, ми всі жили разом. До сих пір пам’ятаю ту квартиру на Харківському, на вулиці Григоренка. Це були і актори, і автори, плюс ще чиїсь родичі. У загальній складності в трикімнатній квартирі нас проживало близько 12. Але це, скажу я вам, нормально, не смертельно. І голі на кухні ми теж спали, молоді ж були. А взагалі я дуже радий, коли зараз до мене приїжджають родичі. Дуже-дуже. Звичайно, всі ночують у нас, і, не дай Бог, якби я поселив їх десь в іншому місці”, – поділився Володимир.

Із зірок в концерті візьмуть участь “Звірі”, Друга Ріка і група MOZGI. До речі, перед тим, як вийти на сцену лідер групи Потап потрапив під “обстріл” гострих жартів на тему своєї фігури і одноманітності рими в піснях. “Я ніколи не ображаюся на хлопців, – зізнався після виступу Потап. – І взагалі поганий той артист, який на “Квартал” може ображатися. Адже якщо про тебе жартують в їх проектах, значить – ти популярний. А ще я просто обожнюю Зеленського. Він геній і майстер своєї справи”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.