У Львові військові влаштували облаву на призовників біля нічного клубу – ЗМІ

Інформації про кількість вручених повісток немає

У Львові в ніч на суботу, 4 листопада, біля нічного клубу Парадокс влаштували облаву на за участю військових і поліції. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на очевидців події.
За даними видання, близько 20 військових і кілька поліцейських заблокували популярний серед молоді провулок Крива Липа, де розташовано багато розважальних закладів, і почали перевірку документів.
Як повідомив на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, військові відпускали тільки тих, у кого були документи або студентський.

“Перевіряють документи у всіх хлопців призовного віку. Відпускають тільки тих, хто має документи або студентський, за умови, що денна форма навчання. Частина військових з поліцією намагалися прорватися до закладу Парадокс”, – написав депутат.

Проведення облави підтвердив керівник Західного регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк.

“Військові виконують не особисті заходи, а стосуються нацбезпеки, зараз проходить призов на службу і багато добровільно прийшли і виконують свій обов’язок, а іншим треба дати для цього стимул. Тому, щоб вчасно провести заходи, організовуються такі заходи для вручення повісток. Законодавством це не дуже врегульовано, але можу сказати, що нікому наручники не одягали”, – заявив Поронюк.

Інформації про кількість вручених повісток немає. Військовий комісар Львівщини Олександр Тищенко повідомив, що всі деталі по спецоперації в провулку Крива Липа озвучать на спеціальному брифінгу.
У свою чергу прес-секретар Нацполіціі Львівщини Світлана Добровольська заявила, що поліція участі в цих подіях не брала. У військовому комісаріаті Львівської області нічну облаву не коментують.
Як повідомлялося, 28 жовтня правоохоронці затримали вночі в одному з нічних клубів Києва (Шевченківський район) 17 осіб, у яких були наркотичні речовини. Крім того, 32 людини відвезли до військкомату.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.