Росіянка-шкуродер мучила кошеня у прямому ефірі, а тепер погрожує всім своїм хейтерам: відео 18+

Ніхто не може змусити її відповідати за скоєне?


Неадекватна блогерша з Москви, яка у російській соцмережі підписана як Світлана Дараселія сколихнула Мережу страшним відео знущань над кошеням, дівчина била тварину, кусала, жбурляла об стіну і все це транслювала в Мережу.

Зрозуміло, що більшість користувачів Мережі обурилися і почали писати скарги на дівчину, а також висловлюватися нецензурною лексикою в її адресу.

Проте навіжена не лише не розкається у скоєному, але й не соромиться публічно коментувати ситуацію, пояснюючи свою поведінку нарко- та алкостаном. Потім вона записала шокуюче звернення до всіх своїх хейтерів, де відверто погрожує людям.

Зоозахисникам все ж вдалося забрати у неадекватної тварину, яку оглянули ветеринари. Стан котика під час огляду був плачевний. В першу чергу у нього діагностовано сильний струс мозку. Він ходив по колу, причому йому самому здавалося, що йде прямо. Реакція його на навколишні подразники була неадекватною. Була затримка сечовипускання, переповнений сечовий міхур. Порушення моторики шлунково-кишкового тракту, великі гематоми по животу. Була надана екстрена допомога…

Чи буде притягнена божевільна до відповідальності поки невідомо, але наразі поліція Москви лише “зацікавилася” цими відео…

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.