Прочитайте, щоб знати! 2 найголовніші ознаки інтимної сумісності

Що ж таке інтимна сумісність, про яку сьогодні говорять майже на кожному розі?

Несподівана «спадщина», дана згори чи результат безустанних постільних дослідів? Існує багато теорій, і кожна має право на життя.

Одні вважають, що в основі сумісності партнерів лежить психологія відносин, інші – що техніка виконання та інтуїтивні якості. І все-таки багато вчених сходяться на думці, що фундаментальною основою інтимної сумісності є 2 головних чинника.

1. Сумісність між партнерами неможлива, коли чоловік категорично не визнає тонку психологію жінки.

Часом дівчатам також хочеться швидкої і пристрасної любові без довгих прелюдій, як і чоловікам. Однак необхідно розуміти, що слово «іноді» є в даній ситуації ключовим. Якщо ж партнер стурбований задоволенням тільки власних примх, необхідно задуматися про побудову спільних відносин. Це зовсім не означає, що треба різко говорити: «Прощай».

Для початку потрібно розібратися в причинах його бажань. Як варіант, можна спробувати перевиховати чоловіка, змусити його грати в ліжку за власними правилами. Якщо партнер погодиться, ще не все втрачено, якщо – ні, то з часом на цьому грунті можуть виникнути серйозні розбіжності.

2. Різниця особистих біоритмів – великий камінь спотикання на шляху до інтимної сумісності

Згідно негласним законам природи, чоловіки й жінки з’являються на цей світ «хронічними» жайворонками. Прокидаються разом зі сходом сонця і засинають після заходу сонця. Такі біоритми є класичними. Однак шалений ритм життя часто призводить до того, що жайворонки міняють «кваліфікацію» і стають совами. Тут якраз і дають про себе знати різні проблеми з інтимною сумісністю.

Одному партнерові хочеться любові і уваги, а іншому – просто спати. І що робити? Якщо відносини важливі для вас, то необхідно шукати оптимальний час доби, коли обидва партнери будуть перебувати в тонусі. Ось тільки обчислити сприятливі години для близькості можливо виключно експериментальним шляхом. Як варіант, візьміть на озброєння природні афродизіаки або використовуйте прийоми збудження, перед якими ваш чоловік не зможе встояти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.