На Закарпатті мікроавтобус з дітьми вилетів у кювет, є постраждалі

П’ятьох дітей госпіталізували.

У селі Котельниця на Закарпатті через моторошну ДТП отримали травми неповнолітні пасажири автомобіля «Nissan Primastar».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У четвер, 5 жовтня,  водій авто не впорався з керуванням і з‘їхав з дороги у кювет. На момент аварії у машині перебували 10 пасажирів, семеро з яких – діти.

32-річний водій, рухаючись зі Львова до Тячева, через негоду втратив контроль над авто, у результаті аварії п‘ятеро дітей отримали тілесні ушкодження та були доправлені до  лікарні.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Водія перевіряли на вміст алкоголю в крові, чоловік був тверезий. Своєю чергою автомобіль помістили на штрафмайданчик.

Нагадаємо, на Закарпатті горе-батько сів за кермо та віз малих дітей, перебуваючи напідпитку. Зазначається, що чоловік за кермом небезпечно маневрував, створюючи аварійну ситуацію. У салоні машини правоохоронці побачили двох його малих дітей.

Згодом у нього виявили 3,2 проміле алкоголю. Наразі на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили, а машину відправили на спецмайданчик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.