Підлітка розчавила 100-кілограмова штанга

В австралійському місці Брісбен підліток помер, пролежавши тривалий час під 100 кг “заліза”.

 

15-річний австралійський підліток Бен Шоу смертельно травмувався, спробувавши підняти вагу близько 100 кг, повідомляє BBC.

Хлопець травмувався ще у минулий вівторок. Наразі невідомо, як довго він пробув у пастці, допоки його знайшли співробітники зали і доправили в лікарню. Там він помер в суботу по обіді.

Органи хлопця будуть використовуватися для трансплантації в разі потреби відповідно до його заповіту, який Бен зміг залишити.

Правоохоронці проводять розслідування, хоча поки не зрозуміло, кого покарають за смерть підлітка. Відповідно до австралійського законодавства, діти до 16 років повинні займатися в тренажерних залах у супроводі дорослих.

Новина обурила спільноту.

“Я не розумію, по-перше, – як підліток може займатися без нагляду батьків, по-друге, – де в цей час були співробітники спортзалу. Я був в тренажерному залі місяць тому і бачив, як молодий хлопець намагається присідати зі штангою вагою близько 180 кг. Я побачив, що вона його завалює. Добре, що довкола було багато людей і ми йому допомогли. Я повідомив про цю подію керівництво клубу і його відсторонили від занять. Кожне порушення має каратися,” – пише користувач Джон МакКолл.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.