“Постачали м’ясо в ресторани і…”: Шокуючі подробиці канібалів. Усе місто охопила паніка

У краснодарських ресторанах паніка, після того як фотографії підозрюваних в канібалізмі подружжя Бакшеева з’явилися в ЗМІ, передає Корупція.Інфо

Людожери намагалися налагодити поставку свіжого недорогого м’яса в міські харчевні

“Я коли тільки побачив фотографію цієї дами і її цивільного чоловіка, в пам’яті стали спливати спогади. Години дві я думав, зіставляв факти. На картці, яка зараз розійшлася по Мережі, Наталя Бакшеева – в яскравій сукні, точно в такій ж приходила вона до мені влаштовуватися на роботу кухарем”, – розповів Віталій Якубенко, який в 2010 році був директором кафе в мікрорайоні Ювілейний міста Краснодара, пише”МК”.

Віталій згадав, що жінка була дуже активна, багато метушилася, задавала купу питань: де закуповують м’ясо і рибу, наскільки продукція свіжа. Такі питання просто так не ставлять, вважає він.

“Я давно працюю в цій сфері бізнесу. І не раз стикався з людьми, які задешево намагалися продати свій товар, в тому числі і м’ясо. Мені ця жінка тоді здалася якоюсь засмиканою, надмірно балакучою і дуже цікавою”, – згадав він.

Але на роботу Наталя так і не прийшла. Вона взяла бланк анкети претендента і сказала, що заповнить в будинку. Але більше в цьому кафе жінку не бачили. До речі, з нею був чоловік – чекав за дверима. Співробітникам кафе він видався дивним.

“На місці оперативників я б зараз поцікавився, де вона ще працювала кухарем і кому могла збувати свою” продукцію”. Слід перевірити всі її місця роботи, якщо вона працювала кухарем, і з’ясувати, чи не просувала вона їм свій” товар”. Напевно людожери шукали місце збуту м’яса, так як саме це простежувалося головним мотивом її працевлаштування на роботу”, – вважає колишній директор кафе.

Під час співбесіди в 2010 році Наталя, за спогадами Якубенко, говорила, що у неї є досвід роботи в громадському харчуванні. І начебто – в льотному училищі. Провертала вона там схеми з м’ясом – наприклад, могла красти ту ж армійську тушонку, а в котли закидати людське м’ясо – вже ніхто не дізнається. Крім того, в гонитві за дешевизною майже будь-хто піде на закупівлю, якщо постачальник запропонує привабливу ціну, вважає Віталій.

“Дешевий товар з рук беруть в будь-якому вигляді – і консервований, і фарш, і заморожений. Я був свідком таких пропозицій. Але завжди відмовлявся, бо назавжди запам’ятав випадок, який стався в 90 роках на моїх очах. Я був 15-річним хлопчаком, коли співробітники міліції в моєму районі затримали постачальника м’яса. Чоловік котив перед собою візок-заморозку, де зберігав свій продукт. коли відкрили візок, там виявили людські останки”, – розповів Якубенко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.