Блогер про особливості курортного сезону в окупованому Криму

Блогер Олександр Коваленко розповів про основні проблеми, які супроводжували так званий «курортний сезон» на окупованому Російською Федерацією Кримському півострові

322619164_1_1000x700_avtobus-stahanov-alchevsk-lugansk-krymsimferopol-yalta-sevastopol-alchevsk

Як нагадує блогер, він протягом всього літа демонстрував докази того, що Крим після майже трьох років окупації так і не став туристичною Меккою, як обіцяли в Москві.

Цьому було чимало підтверджень – порожні пляжі, злиденні відпочивальники, розбиті і не відремонтовані дороги та купи неприбраного сміття, яке не вивозилось, а лише накопичувалось в містах.

На ці дописи постійно скаржились любителі Путіна, які і не думали визнавати наявність проблем і стверджували, що всі фото підроблені, або зняті в Одесі чи Києві.

І що ж ми маємо по закінченню сезону? У Росприроднагляді заявляють, що на півострові серйозні проблеми з утилізацією відходів.

От ці слова вже точно не можуть бути неправдою – адже хіба можна не повірити очільнику Росприроднагляду Артему Сидорову?

Загалом же проблеми з вивезенням сміття яскраво свідчать про те, що Кремлю глибоко байдуже, що відбувається на одній із «частин» його Південного округу, якщо за два з половиною роки окупації така насущна проблема так і не була вирішена. Чи знову-таки треба трохи зачекати? – іронізує блогер. 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...