Купуючи газовану воду, дідусь аж ніяк не сподівався виявити ТАКЕ в пляшці (фото)

Ні, я зараз зовсім не збираюся розповідати батькам про те, що для дитини корисно, а від чого дитячий організм краще вберегти. У батьків з цього приводу має бути власна думка, і кожен сам має право вирішувати, чим годувати свою дитину.

Команда вирішила розповісти історію, яка сталася в американському містечку Кеті. Сподіваємося, що, прочитавши ці рядки, люди почнуть більше звертати увагу на продукти, які купують собі, а головне – своїм дітям. Адже в них може таїтися небезпека, навіть якщо ніхто не збирався спеціально заподіювати шкоду.

Отже, житель міста Кеті на ім’я Джон Грейвс придбав в одному з місцевих магазинів пляшку газованої води для свого 3-річного онука Кейда. Малюк трохи відпив і закрив кришку. Через деякий час 2-літрову пляшку відкрили знову і виявили там мертвого гризуна…

1

Хлопця в той же час відправили до педіатра для здачі аналізів. Незважаючи на те що Кейден виглядає здоровим і щасливим, дідусь надзвичайно стурбований його станом.

Представник магазину, в якому була куплена вода, каже, що вони отримують газовану воду запакованою, і якщо в пляшці і виявився щур, то він міг туди потрапити тільки на заводі виробника.

2

Що стосується керівників компанії, яка виготовляє цей напій, то вони стверджують, що виробництво повністю автоматичне і конвеєр рухається на величезній швидкості. Тому потрапляння гризуна в пляшку на фабриці вважають практично неможливим.

Але ось один з експертів з безпеки продуктів харчування з університету Х’юстону стверджує, що щур цілком міг забратися в пляшку. За його словами, щури здатні протискуватися в отвір розміром з п’ятикопійчану монету.

3

У будь-якому випадкуми ще раз хочемо нагадати всім про те, що потрібно дуже ретельно вибирати продукти харчування, особливо коли вони призначаються дітям.

Обов’язково поділися цим матеріалом зі своїми друзями і знайомими, можливо, таким чином ти врятуєш когось від проблем зі здоров’ям!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...