Чоловік попросив батьків прилетіти з Індії в США, щоб допомогти побити дружину

Чоловік кілька днів тримав жінку замкненою в одній з кімнат будинку, регулярно б’ючи

Чоловік, який проживає у Флориді, попросив своїх батьків приїхати до нього з Індії, щоб допомогти покарати дружину за непослух і перевиховати її. 33-річна Сілкі Гаінд і її малолітня дочка були виявлені поліцейськими побитими в своєму будинку недалеко від Тампи.
За підозрою в скоєнні злочину були затримані її чоловік 33-річний Девбір Калсі, а також його приїхали з Індії батьки – 67-річний Джасбір і 61-річна Бхупіндер Кхалсі, повідомляє Daily Mail.
З’ясувалося, що чоловік кілька днів тримав жінку замкненою в одній з кімнат будинку, регулярно б’ючи її за погану поведінку і погрожуючи їй ножем. В останні дні до нього приєдналися його мати і батько, яких він викликав, щоб вони допомогли йому “перевиховати” дружину.

У якийсь момент Сілкі вдалося заволодіти мобільним телефоном і зателефонувати своїм батькам, які також живуть в Індії. Ті негайно зв’язалися з поліцейським управлінням Тампи.
Приїхавши до будинку подружжя правоохоронці почули крики жінки про допомогу. Поліцейські вибили двері і звільнили Сілкі і її малолітню дочку, яка також отримала травму в один з моментів побиття матері. Девбір Калсі і його батьки були арештовані.
Девбіру і його батькові тепер повинні пред’явити звинувачення в нанесенні побоїв, незаконному утриманні, насильстві над дітьми та ненадання зв’язку з екстреними службами. Свекруху жінки можуть звинуватити в нанесенні тілесних ушкоджень та приховуванні факту насильства над дітьми. Всім трьом також загрожує депортація з США.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.