Мати, яка врятувала дочку з вогню: «Не думала, що вийду заміж після цих страшних опіків»

Хоробра мама, яка ледь не загинула в пожежі, рятуючи своїх дітей, вийшла заміж за свою дитячу любов.

Після того як в будинку 33-річної Енджел Фіоріні в минулому жовтні спалахнула пожежа, вона довгий час лікувалася від страшних опіків третього ступеня, які покривали більшу частину її тіла. Восьмирічна дочка Джіанна також отримала безліч травм рук, живота і ніг і провела кілька тижнів в лікарні. На щастя, в липні була поставлена жирна крапка в історії з тяжким лікуванням – Енджел вийшла заміж за батька її дітей Аарона.
“Це був дуже емоційний день. Ми святкували не тільки наше весілля, але і те, що ми з Джіа залишилися живі”,-каже жінка.

У фатальний день, 28 жовтня 2016 року, Енджел перебувала в своєму одноповерховому будинку в Вашингтоні разом зі своїми трьома дітьми, поки Аарон проводив час з друзями. Близько опівночі вона прокинулася, задихаючись. Вона вискочила зі своєї кімнати і побачила, що третина будинку охоплена вогнем. Спочатку вона винесла з дому двох молодших дітей, а потім кинулася за Джіа. У неї не було сумнівів з приводу того, що вона добереться до неї – її кров в той момент була переповнена адреналіном.

До цього моменту вогонь захопив уже більше половини будинку. Мати повзла по палаючому будинку на животі, як солдат. Коли вона взялася за дверну ручку, її рука немов почала плавитися від контакту з розпеченим металом. Коли мати і дочка вибралися з дому, їх шкіра була чорною і покрита опіками. Вся сім’я була в терміновому порядку доставлена в лікарню.

У Енджел 43% поверхні тіла були покриті опіками. Кілька днів вона дихала через вентилятор, а її руки висіли в сітках, щоб тіло швидше гоїлося. Дівчинку лікували в іншій палаті, і її опіки були менш сильними. Лікарі сказали, якби мама не прикрила її своїм тілом, все б було набагато гірше.

Мама з донькою поступово пішли на поправку, але тут сталося нещастя – Енджел заразилася сепсисом і провела в комі десять днів. Весь цей час з нею був Аарон, і всі проблеми залишилися позаду. Жінці пересадили три ділянки шкіри і дозволили повернутися додому тільки через п’ять тижнів після пожежі. Повернення до звичного життя було важким, і тоді Аарон зробив пропозицію своїй коханій.

Звичайно ж, Енджел сказала “так”. Влітку вони зіграли весілля, яке стало найщасливішим днем не тільки в їх житті, але і в житті їхніх дітей. Вони до цих пір не можуть повірити, що їхні батьки нарешті одружилися. Нарешті в їхній родині панує щастя, яке повністю стерло спогади про ті страшні дні, які їм довелося пережити.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.