ДТП за участю авто Димінського: родичі загиблої жінки розповіли цікавий факт

Родичі охоронця львівського бізнесмена Петра Димінського Андрія Борща, який взяв на себе провину за скоєння смертельної ДТП, прийшли до матері загиблої в аварії жінки. Вони просили вибачення.

Про це в коментарі ТСН розповів брат загиблої Наталії Тріли Степан Мацевко.

“Наталіна мама просто поклала Біблію, сказала: “Якщо це був він (Борщ) – покладіть руку на Біблію і скажіть, що це він”. Ніхто руку не поклав. Ми їм чітко сказали: “Йдіть до Димінського, хай він визнає провину – і тоді ваш син буде на волі”, – розповів Мацевко.

Він зазначив, що охоронець Димінського прийшов на цю зустріч, увесь обвішаний диктофонами.

Тим часом адвокат Борща Владислав Матяшук подав клопотання про зміну запобіжного заходу охоронцеві Димінського з тримання під вартою під особисту поруку.

“Ми вважаємо, що злочин, незважаючи на те, що є важким, разом з тим він не є умисний і підстав тримання його під вартою немає”, – сказав адвокат.

Проте засідання суду не відбулося, бо підозрюваного не змогли привезти.

Видання зазначає, що радник глави МВС та нардеп Антон Геращенко впевнений, що проти Борща слід відкрити інше провадження – за кривосвідчення.

Щодо самого Димінського, то його повторний допит слідчі призначили на п’ятницю, 25 серпня, і якщо бізнесмен не йтиме на контакт зі слідством, правоохоронці звертатимуться до суду з вимогою про примусове доправлення. Коли ж справа затягнеться, то долучатимуть Інтерпол.

Нагадаємо, 18 серпня броньований Mercedes, що належить львівському бізнесменові, власнику ФК “Карпати” і телеканалу ZIK Петрові Димінському, в’їхав у легковик, за кермом якого була 31-річна жінка. Вона померла на місці. Усю вину на себе взяв охоронець бізнесмена, якого затримали правоохоронці.

Антон Геращенко 22 серпня повідомив, що Димінський полетів до Женеви, а за кермом авто Mercedes, яке скоїло ДТП, був точно не охоронець бізнесмена.

Петра Димінського офіційно викликали на допит на 23 серпня до слідчого відділу розслідування ДТП ГУНП у Львівській області, куди він так і не з’явився.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.