В Одесі спецназ затримав небезпечного іноземця-вимагача

 

В Одесі правоохоронці затримали 26-річного уродженця республіки Азербайджан, який, погрожуючи одеситу і членам його сім’ї, вимагав 1600 доларів США.
Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.
За словами місцевого жителя, він став учасником ДТП, де двоє чоловіків на автомобілі Mercedes навмисно створили аварійну ситуацію, в результаті якої їх автомобіль отримав незначні подряпин.
“З метою незаконного заволодіння коштами заявника, водій автомобіля Mercedes шляхом залякування і погроз фізичною розправою одеситу, його дружині і малолітній дитині, які перебували в автомобілі, змусив чоловіка відмовитися від офіційного оформлення дорожньо-транспортної пригоди і зажадав 1600 доларів США за нібито пошкодження його автомобіля”, – розповіли в поліції.
Зазначається, що іноземець також відібрав водійське посвідчення і талон на реєстрацію авто, яким користувався одесит, і вже на наступний день прийшов до нього додому з погрозами фізичної розправи в разі, якщо чоловік не збере потрібну суму.
“Через два тижні зловмисник знову прийшов до своєї жертви щоб отримати так званий “борг”. Однак, дізнавшись, що чоловік зібрав лише частину суми – почав погрожувати ножем і наносити удари в обличчя. Саме в цей час співробітники кримінальної поліції ГУНП спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення затримали зловмисника”, – інформують правоохоронці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.