В лікарні померло понад 60 дітей. Причина просто шокує!

За тиждень у державній індійській лікарні Горакхпура загинули щонайменше 64 дитини. Причина – спалах енцефаліту та можливі збої з постачанням кисню через несплату боргів, передає Корупція.Інфо.

– У державній лікарні Горакхпура, за офіційними даними, з початку тижня померло щонайменше 64 дитини. Влада обіцяє перевірити причини високої смертності, – говориться у повідомленні.

При цьому місцеві ЗМІ високу смертність у клініці пов’язують із нестачею кисню через несплату боргів перед постачальником.

Губернатор штату Сідар Нат Сінг після відвідин лікарні заявив, що причини затримки подачі рідкого кисню перевірять. Однак сам він не пов’язує з цим жоден смертельний випадок серед немовлят.

На думку представників місцевої влади, хвиля смерті може мати також “природні причини”: регіон, де знаходиться Уттар-Прадеш, є одним з найбідніших в Індії. Від наслідків японського енцефаліту і тропічних хвороб там щорічно вмирають сотні дітей.

Раніше в американському місті Дарем смертельна отрута потрапила в басейн. Постраждало 42 людини, більшість із них – діти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.