Черговий медогляд майбутньої мами показав, як в її утробі цілуються близнючки

Передова технологія дозволила зробити чудову фотографію неймовірного моменту, коли близнюки припали один до одного в утробі матері і навіть поцілувалися.
Карісса Гілл, у якої 25-й тиждень вагітності від її хлопця Ренді, була у нестямі від радості, коли приголомшливі 3D-технології показали дивно чіткий вигляд близнят. Вона сказала Fox 29:

Я хотіла б поділитися цією історією зі світом. Вагітність – прекрасна річ для зйомки, особливо коли ви бачите такі моменти.

Іншу фотографію на своїй сторінці в Instagram вона підписала:

Важко було не бути настільки вдячною в цей момент. Я відчуваю себе настільки благословенною і не можу дочекатися зустрічі з нашими двома дорогоцінними принцесами.

Пара нещодавно стала батьками своїх однояйцевих близнюків Ізабелли і Каллі, а до того пройшла сканування в Fetal Vision Imaging в Пенсільванії, США, минулого тижня.

Згідно веб-сайту клініки, вона використовує 3D- і 4D-ультрасучасні технології, які дозволяють «оживляти зображення вашої дитини» і навіть створювати ефект «живого кіно», щоб батьки могли спостерігати за посмішкою або рухами дітей.

Fetal Vision Imaging також поділилася фотографіями пари на своїй сторінці в Instagram, написавши: Вітаємо Карісса і Ренді з їх близнюками.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.