ЖАХ!!!Няні-вбивці: жінка топтала ногами і била дитину, за що поплатилася

Які жахи можуть коїтися з вашими дітьми, поки вони з нянею…Одна з найстрашніших історій трапилася в одному з містечок Уганди (Африка). Батьки 2-річної дівчинки завбачливо встановили камеру спостереження у будинку і те, що вони одного разу побачили просто шокувало їх!

f1fab3368b2780c20c0db710bd37f7fd

Ерік Камази – батько маленької донечки, вирішив встановити камери у будинку після того, як почав помічати дивні синці і забиття на тілі своєї доні. Доки він та його дружина працюють, за дитиною наглядала няня.

wicked-300x221

Якого шоку зазнали батьки, після перегляду запису камери, можна лише уявити!

Божевільна няня мало не вбила дитину! Годуючи її кашею, жінці не сподобалося, що малюк не хоче їсти, а після примусового годування та численних ляпасів по обличчю дитини, дівчинка виблювала все на підлогу. Це шалено  розлютило няню, яка з усієї сили жбурнула малюка на підлогу. Божевільна шалено била маленьку дівчинку, а потім почала топтати ногами! Дитина, дякувати Богу, вижила, хоч і отримала численні бабиття та синці. 

b3qxb7digaassaq-300x234

Коли все це побачили шоковані батьки, батько родини просто знавеснів, і його цілком можна зрозуміти!

Чоловік не стримував своєї люті і побив жінку того ж дня, коли побачив відео.

Няня-вбивця після побоїв опинилася на інвалідному візку, а батькам нещасної дитини ще довелося відповідати перед судом за скоєне. Проте справедливість таки взяла гору. Під час суду батько продемонстрував відео, на якому видно, як няня б’є його дитину і всіляко знущається. Після такого жінку звинуватили у замаху на життя дитини.

ВІДЕО НЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЗІ СЛАБКИМИ НЕРВАМИ… 

А у Росії нещодавно сталося найстрашніше, що могло бути – божевільна няня вбила дитину, бо «так їй сказали голоси».

Будьте дуже уважні до того, кого ви запрошуєте до себе у дім і з ким залишаєте свою  кровинку! 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...