Незвичайні види сексу

У минулі століття повії в Китаї, займаючись сексом з іноземними моряками, використовували для цього не геніталії, а свої пахви. Таким чином вони берегли себе від захворювань, що передаються статевим шляхом. І в даний час страх перед ЗПСШ і вагітністю настільки великий, що багато хто воліє секс без проникнення або, в термінології сексологів, беспенетраціонний.

Види сексу, не пов’язані з традиційним вагінальним, анальним або оральним сексом, ще називаються екстернатної, тобто не пов’язаними з безпосереднім проникненням геніталій.
Найпоширеніший з екстернатної видів сексу – мануальний. Це задоволення за допомогою рук партнерки. Багато чоловіків, навіть не володіють збоченим відношенням до сексу, люблять урізноманітнити сексуальні втіхи цим видом сексу. Партнерці це зробити нескладно, досить зрозуміти, які рухи, з яким темпом і силою натиску доставляють більше задоволення чоловікові. Це не тільки секс, але і оздоровча процедура, оскільки відбувається масаж пеніса, в результаті якого відновлюється циркуляція крові і збільшується чутливість. Можна навчитися якісно робити масаж пеніса, якщо відвідати відповідний майстер-клас.
можна урізноманітнити маммологічний секс оральним
Ще один поширений з екстернатної видів сексу – маммологічний. Для цього виду сексу бажаним, а іноді і необхідною умовою є великий розмір грудей у ​​партнерки. Партнер отримує задоволення, в той час як треться членом між грудей. При цьому жінка може сидіти на колінах, а чоловік стояти перед нею. Зручна також поза, коли жінка лежить, затиснувши двома грудьми чоловічий статевий орган, а чоловік при цьому сидить на її грудній клітці. У цьому виді сексу рекомендується використовувати мастило, щоб уникнути неприємних відчуттів. Можна урізноманітнити маммологічний секс оральним, якщо член, проходячи між грудей, буде потрапляти в рот партнерки.
Інтрафеморальний секс – відрізняється від звичайного вагінального тим, що член треться між щільно зімкнутих стегон партнерки. Цим можна займатися, перебуваючи попереду партнерки, а також ззаду. Відчуття при цьому виникають різні. Важливо при цьому в пориві пристрасті не перейти до звичайного вагінального сексу. Розвитком інтрафеморальний сексу може стати лабіамажорний, якщо тертися членом не між стегнами партнерки, а між великими статевими губами.
Якщо помістити пеніс між сідницями партнерки і при цьому здійснювати зворотно-поступальні рухи, це буде називатися глютеральним сексом.

Напевно читачі вже зрозуміли, що в залежності від використання різних частин тіла відчуття можуть бути різними, як і назва процесу. Наприклад, якщо використовувати ніс, то отримаємо назальний секс. Звичайно, це не говорить про те, що член слід помістити в ніздрю партнерки. Досить тертися їм про крила носа. Вушної секс – отримання задоволення за допомогою вух. Знову ж, нема чого штовхати своє знаряддя в вушну раковину. Для цього є чудове місце, розташоване воно за вухом.
Інтрабіальний секс – це зворотно-поступальні рухи, що здійснюються членом, затиснутим між литками партнерки. Якщо ж затиснути член між ступнями – секс буде вже інтерпедальним.

Зовсім не обов’язково затискати член між певними частинами тіла. Можна отримати задоволення, водячи членом по певних частин тіла. Секс при цьому буде також називатися по-різному. Дуже приємний чоловікам тріхофіліческій секс, коли член треться об жіноче волосся. Від особливостей зачіски залежать відчуття. Іншими словами короткий “їжачок” і довгі локони – зовсім різний тріхофіліческій секс. При вертебральном сексі слід водити членом по купинах хребта або по ребрах, а при феморального – по поверхні стегна.

секс в мозок – це вищий пілотаж
Відомий також брейнальний секс, або, кажучи простими словами, – секс в мозок в буквальному розумінні. Це вищий пілотаж. Тому що розрядка наступає взагалі без будь-яких дотиків, лише за допомогою певних думок і фантазій.
Примітка: Секс з використанням пахв партнерки, про який говорилося на початку, називається аксилярний.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.