Сварка подружжя закінчилася різаниною: чоловік – у лікарні

Лікарі прооперували 42-річного чоловіка, який був поранений в груди


Сімейна драма, котра закінчилася різаниною, сталася в Балаклійському районі Харківської області. Лікарі прооперували 42-річного чоловіка, який отримав поранення ножем в груди. Зараз потерпілий знаходиться в хірургічному відділенні Балаклійської лікарні.

“Про подію в поліцію повідомив диспетчер швидкої, після того, як в приймальне відділення лікарні поступив поранений житель села Бригадирівка. Виїхавши за адресою, де проживав чоловік, поліцейські виявили і вилучили саморобний ніж зі слідами речовини бурого кольору та інші речові докази”, – розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Прокуратура передала до суду справу іноземця, який 20 разів ударив жертву ножем

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що потерпілий останні кілька місяців зловживав спиртним, через що між цивільним подружжям часто виникали сварки. Під час чергового такого конфлікту 32-річна дружина вдарила чоловіка ножем в груди, а потім відразу викликала швидку.

Жінці вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Поліція затримала ревнивця, який вбив суперника на очах колишньої дружини

Нагадаємо, трагедія в селищі Кегичівка Харківської області сталася 27 червня. У центральну лікарню швидка доставила 70-річну жінку, якій численні ножові раненіяе в груди завдав її чоловік. Коли правоохоронці вирушили додому до подружжя, то побачили, що чоловік пострадавшей- 81-річний пенсіонер – повісився в сараї на території двору, де проживала пара. Відомості внесені до ЕРДР по ст. 115 з поміткою “самогубство” і ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.