ТОП-7 незвичайних місць для занять сексом

Якщо звичний секс перестав приносити колишнє задоволення – його потрібно терміново урізноманітнити

Кращий спосіб зробити це – зайнятися їм в незвичайному місці.

Сьогодні ми пропонуємо тобі на вибір кілька ідей для заняття сексом в нестандартних місцях.

На яхті або на човні

Вийти в море, щоб зайнятися сексом? Хто не ризикує, той не отримує фантастичний оргазм. На човні можна виплисти на середину озера або відплисти від берега річки. Головне – переконатися, що ніхто з учасників не страждає від морської хвороби.

Якщо у вас з партнером немає власного будинку з відповідними сходами, ризикніть вийти в під’їзд. Секс на суспільній драбині має свої обмеження – доведеться робити це вночі і максимально тихо, щоб сусіди не викликали правоохоронців. Але результат у вигляді підвищеного рівня адреналіну в крові того вартий.

У літаку або поїзді

Виберіть підходящий момент, щоб усамітнитися в туалеті літака і втілити в життя те, що так часто транслюється в еротичних фільмах. Що стосується поїзда, підійде не тільки туалет, але і купе на двох. Ось де простір для фантазії: в закритому купе легко обіграти найпопулярніші сюжети порнофільмів. Тільки галасуйте не дуже сильно, щоб не привернути увагу провідників і сусідів.

Перед дзеркалом

Це той випадок, коли порнографія вчить корисному. Секс перед дзеркалом заведе навіть саму скромну пару. У багатьох виникає відчуття нереальності того, що відбувається, що має в своєму розпорядженні до повного розкріпачення. Оргазм точно буде сильніше і яскравіше.

На парковці

Пробували секс в машині? Спробуйте секс в машині на парковці. Мова не про відкриту парковку біля будинку, а про підземні парковки при торгових центрах і житлових комплексах. Неяскраве освітлення і порожнеча коридорів допоможуть розслабитися і уявити себе парочкою коханців, що зустрічаються таємно.

На роботі

Придумай привід, за яким друга половина може заїхати до тебе з візитом, потім відчуйте в затишному місці типу комори або конференц-залу, який не обладнаний камерами спостереження.

У примірювальній

Партнер ненавидить ходити з тобою по магазинах? Ти просто неправильно заманювала його. Покажіть йому, ЧИМ ще можна зайнятися в примірочній, коли за тонкими перегородками чути голоси інших покупців. Бурхливий, але дуже мовчазний оргазм гарантований.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...