Лепс у реанімації: допився

У співака серйозні проблеми зі здоров’ям.
Як повідомила журналістам дружина відомого російського виконавця Григорія Лепса Анна, в даний час її чоловік знаходиться в реанімації.

Головною причиною серйозних проблем зі здоров’ям вона назвала алкоголізм.

За словами Анни Лепс, те, що її чоловік не приховує факту наявності у себе серйозних проблем з алкоголем – це маленька перемога, яка може стати ключовою в його боротьбі за життя. На даний момент постійні запої співака привели його до реанімації. Лікарі оцінюють стан музиканта як стабільний, біля палати Лепса постійно хтось чергує.

Нагадаємо, кілька років тому легендарний виконавець зробив перед російською публікою заяву про наявність у себе багаторічних проблем з алкоголізмом. Слова Григорія Лепса мало кого здивували, адже раніше він неодноразово виступав у стані сильного алкогольного сп’яніння, а іноді навіть падав зі сцени. А гумористи з Кварталу95 створили пародію на п’яного Лепса, яка підірвала свого часу Мережу.

За словами Анни Лепс, підтримувати чоловіка в нелегкі періоди життя ось уже 17 років їй допомагає безмежна любов до нього і здатність прийняти Григорія таким, яким він є. Жінка не збирається опускати руки і готова продовжувати боротися за світле майбутнє своєї сім’ї.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.