Ольга Фреймут нарешті показала шанувальникам новонароджену дочку(ФОТО)

Українська телеведуча Ольга Фреймут, не так давно в третій раз стала мамою.
А на днях зірка опублікувала в соцмережах зворушливий знімок, на якому її старша дочка Злата гуляє з молодшою ​​- Євдокією.

Шанувальники моментально відреагували на знімок, «заспівали» телеведучу привітаннями з народженням дочки. Багато з них цікавилися, як до появи сестрички поставилася 12-річна Злата. Окремо передплатники прокоментували коляску, в якій відпочиває новонароджена дочка Фреймут.

«Коляска не для дівчаток, можна було щось ніжніше вибрати!», «Коляска кошмар какой то… особенно для лета», – розкритикувала вибір телеведучої частина передплатників.

Однак інша частина шанувальників Фреймут стала на її захист: «Що за сексизм? У вас хлопчик – синій, дівчинки – рожеві? За кольором стать не визначають», «Кому яка різниця на чому Оля катає своїх дітей!», «Ми теж катаємо дочку в такій же колясці. Чому Ви вирішили що вона «не для дівчаток».

Нагадаємо, Ольга Фреймут народила дочку Євдокію своєму коханому Володимиру Локотко 28 червня. В той же день вона виклала в мережу фото з пологового будинку, на якій видна бирючка на руці дочки.

Судячи з підпису, Фреймут також змінила прізвище на Локотко. Рік і два місяці тому у пари народився син Валерій. Крім того, у телеведучої є старша дочка Злата від відносин з британцем.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.