Фото Анни Сєдокової в еротичному костюмі жінки-кішки «підірвало» Мережу

Таким пікантним чином вона вирішила відповісти тим, хто її ображає і критикує.

Фото, на якому популярна співачка Анна Седокова одягнена в еротичний костюм жінки-кішки «підірвало» Мережу, передає Ukr.Media.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала дуже сміливе і еротичне фото, де вона одягнена в зухвалий костюм жінки-кішки з шкіряною маскою.

Підписала пост співачка не менш провокаційними і такими, що викликають словами про те, що з чоловіками набагато простіше, так як вони жінок поділяються просто на дві категорії – представниць легкої поведінки і немає. Седокова пояснила, що чоловіки схильні вважати повіями тих дам, які їм не по зубах. І мова йде не тільки у фінансовому питанні справи.

Співачка зізналася, що деякі чоловіки навіть наважуються писати їй образи про те, що вона нечемно поводиться і виглядає пошло.

Седокова, яка з гордістю носить звання матері-героїни пояснила, що жінки навпаки оцінюють її в проекції самих себе. Вкрай рідко вона чує критику з боку матусь. Вони, як і вона, найменше хочуть виглядати недоглянутими і страшними через побутових проблем і домашніх турбот.

Їм хочеться виглядати сексуально і привабливо і деколи навіть провокаційно. Їм, як у будь-якій іншій жінці, хочеться бути жіночними і, головне, бажаними.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.