Справжня опа: британський бренд показав жіноче тіло з нового боку (фото)

Asos дяя зйомок у рекламі нової колекції купальників запросив звичайних жінок

Індустрія моди сповідує культ підтягнутого жіночого тіла, формуючи у пересічних представниць прекрасної статі массу комплексів стосовно неідеальності фігури через целюліт та розтяжки. Тим важливішою є рекламна кампанія британського інтернет-ритейлера Asos, який для зйомок у рекламі нової колекції купальників запросив жінок з природними формами. На фото з лукбуку видно, що моделі мають розтяжки та целюліт, але це не робить їх гіршими за глянцевих красунь.

Не дивно, що такий крок з боку компанії викликав захоплення клієнтів і користувачів мережі, які халять іменитий бренд за підтримку натуральної краси. А ще він доводить, що природність – це і є краса”.

Як відомо, останнім часом рух прихильників бодіпозитиву набирає все більших масштабів. На подіум все частіше виходять моделі, параметри яких далекі від еталонних “90х60х90”. Справжніми зірками стали Ешлі Грехем, Лена Данем, Тесс Холідей і багато інших знаменитостей, які борються проти нав’язаних стандартів краси, прагнуть позбавити людей від комплексів.

Поступово змінюють свою стратегію і великі бренди, роблячи ставку на природність жінок. Це Marina Rinaldi, Dove, різні виробники білизни та інші.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.