У Таїланді гігантський варан з’їв туристку

У Таїланді розслідують загибель 30-річної туристки з Бельгії Елізи Даллеманге, чиї обгризені вараном останки були знайдені на острові Тау в кінці квітня.
Поліція повідомила родичам загиблої, що та наклала на себе руки, проте сім’я Елізи в це не вірить, повідомляє Metro.

Тіло Даллеманге було настільки сильно розірване вараном, що його вдалося ідентифікувати лише завдяки стоматологічній експертизі.

Батьки дівчини кажуть, що останні місяці вона подорожувала по світу, вивчала йогу і практикувала медитацію. Останній раз громадянка Бельгії зв’язувалася з родичами по Skype за декілька днів до загибелі. У дівчини був чудовий настрій, вона говорила, що щаслива жити в єднанні з природою на “райському острові”.

Підозри батьків Елізи підтверджуються тим фактом, що поруч з тілом дівчини не було виявлено передсмертної записки.

На думку родичів, місцеві правоохоронці намагалися приховати справжні причини того, що сталося, оскільки це вже сьомий випадок загибелі людини від нападу варана за останні 3 роки.Така інформація могла б відлякати відпочиваючих і розорити власників місцевих готелів.

Різні види тропічних варанів (великих ящірок) можуть досягати 3 і більше метрів в довжину, найбільш відомий серед них комодський дракон, що мешкає на чотирьох невеликих островах в Індонезії. Укус багатьох варанів отруйний, тому що в їх пащі міститься трупна отрута.

Місцеві жителі простежили за варанами і виявили в джунглях тіло бельгійки, яке було наполовину об’їжене гігантськими ящірками.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.