«Маленькому другу» мозок не потрібен – 10 шокуючих фактів про чоловічу гідність

Майже в кожному суспільстві сучасності, як піхву, так і пеніс є забороненою темою. Вони вважаються «інтимними частинами» і в окремих випадках – це символи сорому, але так було не завжди.

У багатьох давніх культурах пеніс шанувався як символ сили і родючості, і що цікаво, таким же символізмом було наділене і піхву. По суті, люди вірили, що жіночий статевий орган здатний навіть відганяти злих духів – а ось це сильно!

Але повертаючись до теми пеніса, ми хочемо розповісти вам кілька цікавих фактів про чоловічы статевы органи, яких ви можете не знати … +

Крайня плоть статевого члена використовується для створення шкіри людини
Саме! Крайня плоть, взята у дітей, яким зробили обрізання, використовується для створення шкірних трансплантатів для жертв опіку. Зрізана шкіра насправді може бути вирощена, і крайня плоть однієї людини може стати ресурсом для створення близько 23 225 квадратних метрів трансплантатів шкіри. А це еквівалент 3 футбольних полів

Пенісу для функціонування не потрібний мозок
Можливо, ви вже підозрювали про це, але це не жарт. Фаза еякуляції при статевому збудженні знаходиться під контролем симпатичної нервової системи, яка здатна працювати окремо від мозку. Мозок може регулювати діяльність симпатичної нервової системи, але сигнал, що запускає еякуляцію, приходить з спинного мозку. Це частково пояснює, чому іноді здається, що у «маленького друга» є свій власний мозок.
+ Куріння впливає на розмір пеніса … і не в кращу сторону!
Згідно з останнім дослідженням, ця погана звичка перешкоджає еректильної циркуляції, що при ерекції прибирає майже 1,5 см. Додайте до цього ще й ризик розвитку раку – невже вам дійсно потрібні якісь ще причини, щоб кинути палити?
Існує два види пенісів
Дослідження показало, що існує два види пенісів: «зростаючий» і «показний». «Зростаючий» – це найпоширеніший вид чоловічого статевого органу. Він показовий тим, що в неерегірованном він досить невеликих розмірів, а в ерогірованний – збільшується в 6-10 разів. Близько 79% чоловіків є власниками саме цього виду пеніса.

Свою назву «показушний» другий вид чоловічого статевого органу заслужив тим, що навіть у неэрогированном стані він виглядає досить великим але при цьому не особливо змінюється в розмірах при ерекції. Чоловікам з таким видом чоловічого статевого органу нічого соромиться при демонстрації свого пеніса в кожному з станів, передає Ukr.Media.

Трансплантати пеніса існують

… і називаються фаллотрансплантатами: проводиться пересадка пеніса померлого донора в тіло іншої людини. З іншого боку, існує також фаллопластика, яка є реконструкцією пеніса і яєчок, у разі якщо вони були сильно пошкоджені.

Чоловічий оргазм триває близько 6-15 секунд

Враховуючи той факт, що жіночий оргазм триває в чотири рази довше, цей факт здається несправедливим. Але ви повинні пам’ятати, що за статистикою, чоловікам вдається досягти оргазму без всякого праці. В сутності, чоловікові потрібно в середньому 2 хвилини 50 секунд сексуального акту, щоб досягти еякуляції.

Розмір дійсно важливий… але не для того, що ви подумали

З репродуктивної точки зору, пеніс більшого розміру буде викидати більше насінної рідини, що збільшує шанси успішного запліднення. А от коли справа йде до насолоди, то розмір – це не більш ніж справа смаку.

Передміхурова залоза може бути причиною ваших проблем

Збільшена передміхурова залоза може призвести до еректильної дисфункції або передчасної еякуляції. Саме тому дуже важливо регулярно проходити медичні огляди та обстеження передміхурової залози.

Мастурбація набагато небезпечніша, ніж ви думали

Ви можете бути впевнені, що мастурбація абсолютно нешкідлива, але правда в тому, що вона є основною причиною переломів статевого члена. Вони відбуваються при «активної мастурбації», в надзвичайних обставинах або ж при надмірно різких рухах. Сміливо мастурбируйте, але пам’ятайте, що не варто старатися!

І ще один маленький факт:
чи знаєте ви, що найбільш активний пеніс в історії належав Фатафехи, правителя острова Тонга. Кажуть, що він позбавив дівочисть 37800 дівчат всього за 14 років. Неймовірно!

Вражаюче, що в 21 столітті все ще існує велика кількість фактів про наше тілі, які нам досі невідомі. Чим більше ми знаємо, тим здоровіше можемо бути, тому не давайте старомодним табу зупинити вас в отриманні інформації про будь-якій частині тіла.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.