“Наваяли пісеньку”: Притула згадав, як написав “хітяру” про Путіна (відео)

Три роки тому шоумен разом з учасниками шоу “Вар’яти” вперше виконали відому пісню Жартівлива пісня про президента РФ Володимира Путіна, виконана відомим українським гумористом і шоуменом Сергієм Притулою, облетіла вже близько сотні українських міст і дуже легко сприймається глядачами.

Про це сам Притула написав на своїй Facebook-сторінці. За словами Притули, три роки тому він разом з Володимиром Жоглом вперше виконали своєрідний кавер на відому радянську пісню, який став візитною карткою шоу “Вар’яти”. “Три роки тому, натхнені зарядом ультрас, сидячи у мене на кухні, ми з Жоглом наваяли пісеньку на дуже відомий мотив. Думали, що смішну. Виявилося, що хитяру. Ну, принаймні, коли я почув, як пацани у дворі наярювали її на гітарі, я зрозумів, що “склепали” щось, якщо не довговічне, то актуальне і веселе. Сьогодні порахували… 92 міста, де ця пісня звучала зі сцени”, – написав шоумен, опублікувавши веселе відео.

Користувачам мережі відео неабияк підняло настрій. “Кожен раз її в компниях граю та співаю досі! Всі веселі, всім подобається”, – зізнався один з підписників Притули.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.