Позбулася, як сміття: жінка закопала новонароджену дочку

У Чортківському районі Тернопільської області поліція викрила жінку, яка народила дитину і закопала його в лісі. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП, розповідає news.eizvestia.
Сусід подружжя повідомив правоохоронцям, що у недавно вагітної жінки відсутній живіт, проте дитини немає, інформує news.eizvestia.com.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління поліції Степан Яцух повідомив, що зазначена особа дійсно знаходилася на 9 місяці вагітності, проте не перебувала на обліку. 10 червня близько 16:30 у неї почалися перейми.

«Народжувати вирішила в туалеті на вулиці. Жінка стверджує, що не встигла нахилитися, як тіло дитини разом з плацентою впало в туалетний отвір», – йдеться в повідомленні.

У тексті зазначається, що новонароджену дівчинку породілля дістала через деякий час, проте малятко вже не подавала ознак життя. Жінка замотала її в тканину і сховала, а вже ввечері про пологи розповіла чоловікові. Разом пара вирішила поховати дитину в лісі.

«Маленьке тіло вони поклали в пакет разом з іншим сміттям і вивезли в багажнику в сусіднє місто. Закопали дочку в лісі, а пакет і тканину спалили неподалік від місця «могили», – йдеться в тексті.

Сім’я виховує чотирьох неповнолітніх дітей 2008, 2009, 2012 і 2014 років народження. Чоловік стверджує, що про вагітність дружини не знав, а про мертвому дитинку дружина повідомила вже після пологів.

Жінка, в свою чергу, запевняє, що про вагітність вона дізналася запізно, тому аборт робити не наважилася, а виховувати п’яту дитину не хотіла.

Слідчі не виявили видимих ​​слідів насильницької смерті на тілі дитини. Його доставили в морг Тернопільського обласного бюро судово-медичних експертиз для проведення розтину. Зараз триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.