Найвище сексуальне задоволення жінки відчувають в 36 років – дослідження

86% опитаних жінок старшої вікової групи відзначили, що за останні чотири тижні вони як мінімум раз випробували сексуальне задоволення.

Найвище сексуальне задоволення жінки відчувають в 36 років. Це з’ясувалося в результаті дослідження, проведеного додатком Natural Cycles, офіційно сертифікованим як метод контрацепції.

У дослідженні взяли участь 2600 учасниць, передає Новое время.

В ході експерименту респонденток, яких розділили на три вікові групи – до 23 років, 23-35 років та 36 років і старше, опитували на тему якості і кількості оргазмів і рівня задоволеності сексом.

В результаті з’ясувалося, що жінки у віці від 36 років і старше відчувають себе сексуально привабливими – 8 з 10 респонденток зазначили, що не відчувають проблем з упевненістю в собі. Однак лише 4 з 10 жінок у віці від 23 до 35 років відчувають себе впевнено в ліжку.

Відносно якості і кількості оргазмів також лідирують жінки “за 36” – в цій віковій групі 6 з 10 жінок назвали якість і кількість сексу задовільним в порівнянні з 5 з 10 респонденток в двох інших вікових групах.

Крім того, 86% опитаних жінок старшої вікової групи відзначили, що за останні чотири тижні вони як мінімум раз випробували сексуальне задоволення, в порівнянні з 76% в групі середнього віку і лише 56% з наймолодшої групи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.