Дощ, вітер та навіть сніг: синоптики попередили українців про зміну погоди

Дощ, вітер та навіть сніг: синоптики попередили українців про зміну погоди

Синоптики попередили про небезпечні метеоявища у декількох областях України.

Погода в Україні у понеділок, 14 жовтня, буде хмарною з проясненнями. Як повідомили в “Укргідрометцентрі”, деякими регіонами пронесуться опади, а також очікуються пориви вітру.

Помірні вночі та невеликі вдень дощі прогнозують у Волинській, Рівненській, північних та східних областях України. В інших областях буде сухо протягом усього дня.

Вітер 14 жовтня у східних областях буде південно-східний, 7-12 м/с вдень, а в західному регіоні, Житомирській та Вінницькій областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

В “Укргідрометцентрі” також попередили про І рівень небезпечності вночі у східних та вдень у західних, Житомирській і Вінницькій областях через пориви вітру.

Температура повітря 14 жовтня вночі сягатиме на півдні 7-12 градусів тепла вночі, 14-19 градусів тепла вдень, в інших регіонах України – 3-8 градусів тепла вночі, а вдень прогнозують від 8 до 13 градусів тепла. Винятком стануть Карпати.

“На високогір’ї Карпат вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів, температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 2-7° тепла”, – йдеться у повідомленні.

У Києві та області синоптики прогнозують вночі та вдень дощ, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря на Київщині сягатиме 3-8 градусів тепла вночі, 8-13 градусів тепла вдень, а в столиці буде 6-8 градусів тепла вночі та 10-12 градусів тепла вдень.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.