Астрологи назвали три сценарії закінчення війни в Україні

Астрологи назвали три сценарії закінчення війни в Україні

За їхніми словами, зараз настає сприятливий період для України.

Астрологи Анна та Олексій Суханови ексклюзивно для УНІАН розповіли, коли може закінчитися війна в Україні та що на нас чекає в майбутньому.

За словами експертів, в Україні з 17 травня 2024 року по 5 березня 2025 року настає сприятливий астрологічний підперіод Сонця, який дає можливість закінчити війну. Аналізуючи динаміку військових дій, астрологи раніше говорили про те, що починаючи з 8 серпня 2024 року ми входимо в періоди, які є політико-фінансовими і надають шанс для завершення бойових дій.

“Ми бачимо, що до 17 травня 2024 року ніхто не розглядав жодних можливостей для закінчення війни. Однак починаючи з Саміту миру, який пройшов у Швейцарії 15-16 червня 2024 року, це питання почало активно порушуватися з боку України, з боку Росії та з боку західних партнерів. Кандидат у президенти США Дональд Трамп, у разі своєї перемоги на виборах, обіцяє завершити війну ще до своєї інавгурації 2025 року. У липні президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна планує завершити гарячу фазу війни до кінця 2024 року. Схожі наративи активно поширюються державними каналами РФ, і з кожним днем їхня інтенсивність тільки посилюється. Ми спостерігаємо переговори Орбана із Зеленським, Путіним, Сі Цзіньпіном і Трампом, які активно обговорюють це питання. Під час візиту до Китаю Кулеба також наголосив на необхідності якнайшвидшого закінчення війни”, – зазначили астрологи.

Проблема цього питання, продовжили Суханови, полягає в умовах, на яких це все відбуватиметься.

“Зараз ми бачимо, що сприятливі астрологічні підперіоди, які наразі проживає Україна згідно зі своїм гороскопом, не дозволяють швидко військовим шляхом відновити кордони 1991 року”, – уточнюють експерти.

При цьому наступ Росії, незважаючи на деякі тактичні успіхи в Донецькій області, супроводжується великими втратами в людях, критичною ситуацією в економіці РФ та іншими проблемами, які вичерпують потенціал для серйозних просувань і досягнень. До того ж, потенціал України постійно зростає з кожним місяцем, незважаючи на поточну нестачу людських ресурсів у ЗСУ, але і ця проблема, на їхній погляд, скоро буде вирішена.

Також астрологи кажуть, що незабаром Україна відновить всі свої території і повернеться до кордонів 1991 року.

До того ж, ситуація в РФ зараз складається цікаво: з 21 вересня 2023 року в Росії почався Великий період Юпітера, який триватиме до 21 вересня 2039 року. У цей планетарний період буде змінюватися вектор руху країни, що призведе, на їхній погляд, до зміни влади.

Росія, за словами Суханових, не зможе більше жити спокійно в ілюзії, як це було з 20 вересня 2005 до 21 вересня 2023 року. Навіть у разі зупинки гарячої фази війни рівень фінансового добробуту людей падатиме з кожним днем, а внутрішні конфлікти наростатимуть. Проблеми в РФ наростатимуть, поки не відбудуться серйозні зміни. Що довше нинішня влада засиджується біля “керма”, то болючіше це відображатиметься на Росії загалом. Після зміни влади почнеться період внутрішніх конфліктів і проблем, які можуть призвести до розпаду Росії або відділення її частин територій. У цей час РФ буде не до України.

“Тому наш прогноз щодо закінчення війни з виходом на кордони 1991 року залишається незмінним. Питання тільки в тому, як це відбуватиметься. Окрім гуни матеріальної природи, в якій живе країна, астрологічним фактором, який також умовно “гальмує” процес закінчення війни, є Великий період Юпітера, що триває згідно з гороскопом України з 4 листопада 2013 року по 4 листопада 2029 року. З нашої точки зору, його ймовірність мінімальна”, – прогнозують Анна та Олексій.

Сьогодні, до настання сприятливих астрологічних підперіодів, Україна маємо найсильнішу армію в Європі та велику кількість зброї, про яку не могли й мріяти 2022 року: сучасні танки Leopard, Abrams, Challenger, системи HIMARS з ракетами дальньої дії ATACMS, F-16, крилаті ракети Storm Shadow, Scalp. Отримано дозвіл на використання касетних боєприпасів і ураження цілей поблизу кордону України. Сучасні безпілотники дальнього радіусу дії зараз діють краще, ніж ракети, а також краще, ніж Bayraktar, що використовувалися на початку війни.

Військовий бюджет України за останні кілька років значно зріс. У 2021 році він становив 267,25 млрд гривень. У 2024 році тільки за період з січня по березень він, за офіційними даними, склав 408,2 млрд гривень.

З настанням в Україні сприятливого підперіоду Сонця, Росія, яка дуже гордо і без сумнівів розпочинала війну 2022 року, зараз, по суті, робить усе, щоб Україна погодилася на мир, зазначають Суханови.

Які ж варіанти подій можуть бути в майбутньому?

Астрологи назвали можливі сценарії закінчення гарячої фази війни 2024 року, починаючи з найоптимістичнішого і закінчуючи найпесимістичнішим.

Перший варіант. Виходячи з того, що в Україні зараз набирає обертів сприятливий підперіод Сонця, який триває з 17 травня 2024 року до 5 березня 2025 року, можна припустити, що цей період буде насичувати Україну необхідною зброєю і фінансами. Враховуючи, що мобілізація зараз проходить дуже активно, можна сказати, що ми рухаємося до переломного моменту у війні. Росія повторює помилку 2022 року, коли в наступальних діях вичерпала свої ресурси і виснажила військове угруповання, що дало можливість Україні звільнити частину своїх територій. Подібна ситуація може повторитися і зараз.

“Як ми бачимо, наразі розгортаються певним чином події в Курській області. Ми раніше говорили в наших астропрогнозах, що в липні і в серпні українська армія буде успішно наступати. Як бачимо, саме це зараз і відбувається. Подібні дії, а також певні досягнення української армії можуть змусити Росію домовлятися про мир, можливо, навіть із ліквідацією Путіна його ж спецслужбами. Обрання нової влади, яка прагнутиме миру і зняття санкцій в обмін на виведення військ з України, як з території, захопленої до 2022 року, так і після, стане можливим. Весь цей процес може зайняти кілька років”, – додають експерти.

Другий варіант. Сприятливий підперіод Сонця стабілізує найближчим часом фронт на Донецькому напрямку і дасть певне просування з українського боку, хоча, можливо, не таке значне. У результаті певних домовленостей, фронт стабілізується по лінії бойового зіткнення. Далі Росію продовжують “тиснути” санкціями та обмеженнями, доки не відбудеться все, описане в попередньому пункті. Зрештою відбувається поступове виведення військ з території України.

Третій варіант: сприятливий підперіод Сонця стабілізує найближчим часом фронт на Донецькому напрямку. Ніхто не домовляється про припинення вогню. У цьому випадку ймовірність ракетних обстрілів і застосування КАБів до кінця року стає мінімальною. Воєнний стан частково або повністю знімається, ситуація повертається до стану, який був до 2022 року – ні миру, ні активної війни. У цей час Росію продовжують “тиснути” санкціями, підсумок зрештою буде таким самим, як і в попередніх варіантах.

Імовірність того, що Росія зможе продовжувати свої дії без наслідків і житиме, як Північна Корея, десятиліттями з окупованими територіями України, на погляд астрологів, практично дорівнює нулю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.