“В Україну повертається навіжена негода, нещадна злива заллє міста і села”: дощ і гроза хлинуть прямо у вихідні

“В Україну повертається навіжена негода, нещадна злива заллє міста і села”: дощ і гроза хлинуть прямо у вихідні

У багатьох областях України найближчими днями будуть дощі та грози. Сильної спеки не буде, але на півдні повітря прогріватиметься до +29°…+34°.

Як інформує “УНІАН”, про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода 26 липня

Напередодні вихідних у більшості областей України пройдуть дощі, подекуди з грозами. Температура повітря вночі +13…+18 °С, вдень +25…+30 °С.

Погода 27 липня

“У суботу, 27 липня, нестійка погода з невеликими дощами утримається в більшості областей, окрім південної половини”, – прогнозує Кібальчич.

Вітер буде північний, північно-східний, 7-12 м/с, вдень на Лівобережжі України місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13…+18 °С, а вдень +23…+28 °С. У південно-східній частині країни та у Криму температура підніметься до +29…+34 °С.

Погода 28 липня

В останню липневу неділю дощі пройдуть у східних областях та у Приазов’ї. На решті території країни без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-17 м/с. Вночі буде +12…+17 °С, а вдень по всій країні стовпчики терометрів покажуть +23…+28 °С.

До України повертається спека – що відомо

За даними синоптикині Наталка Діденко, субота та неділя в Україні будуть спекотнішими. Однак у понеділок температура повітря вже знизиться в більшості областей України.

“Про безповоротне припинення спеки, звичайно, поки що не йдеться”, – акцентувала синоптикиня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.