Ціна за мир буде високою: індійський астролог дав прогноз про закінчення війни в Україні

Ціна за мир буде високою: індійський астролог дав прогноз про закінчення війни в Україні

Астрологію, тарологію, нумерологію, гадання, віщування, мольфарство та екстрасенсорику часто розглядають як інструменти, що можуть надати уявлення про майбутнє. Багато людей звертаються до таких методів у пошуках відповідей на важливі питання. Одним із таких випадків є прогноз індійського астролога Алакха Ніраджана щодо закінчення війни в Україні. Він вважає, що восени 2024 року Україна матиме можливість здобути важливу перемогу, яка може привести до мирних переговорів з росією, хоча це може вимагати певних територіальних поступок.

Перемога у вересні-жовтні 2024 року
За словами Алакха Ніраджана, кінець вересня та початок жовтня 2024 року стануть для України найсприятливішим часом для досягнення важливої перемоги на полі бою. Астролог вважає, що цей період буде навіть сильнішим, ніж квітень попереднього року, коли Україна також мала успіхи у протистоянні з росією. Він називає цей час “вікном можливостей” для України.

Переговори з росією
Астролог прогнозує, що здобута восени перемога змусить росію сісти за стіл переговорів. Однак, на його думку, ціною закінчення війни може стати відмова України від деяких територій. Це рішення, за його словами, має приймати сама Україна, оскільки вага помилки та продовження війни буде дуже великою. Ніраджан також зазначає, що якщо ця можливість не буде використана, ситуація може знову стати в’язкою та невизначеною.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.