В якому віці жінки мають найкращий оргазм: вчені

Багато людей вважають, що у віці 20 років людина є найсексуальнішою, і вона буде популярною серед представників протилежної статі.
Насправді, це далеко не так, і дівчата в 20 років не відчувають найщиріший і сильний оргазм. Про це напередодні заявили британські вчені.

Вони акцентували увагу на тому, що оргазм найкраще демонструють жінки після 30 років. Секс до цього моменту стає трохи рідше, ніж в 20, а досвіду у жінок все більше в інтимному житті з молодими людьми. Варто зазначити, що самим ідеальним вважається вік 36 років. Фахівці акцентували увагу на тому, що в 35-36 років жінка нарешті знаходить себе і починає отримувати задоволення від життя.

Кар’єра знаходиться на самому піку, з’являється сім’я, діти, а у чоловіка навпаки закінчується розквіт сил. Для того, щоб переконатися в цьому, британські вчені провели дослідження з використанням анкети McCoy. Більш 2600 жінок у віці від 30 до 50 років відповідали на питання, що стосуються оргазму. З’ясувалося, що більшість проголосувала за те, що в 36 років у них був кращий секс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.