“Літо входить в найтеплішу пору”: в Україні різко зміниться погода і вдарить +31

“Літо входить в найтеплішу пору”: в Україні різко зміниться погода і вдарить +31

Погода стане набагато теплішою, а опади відступлять. Проте у низку областей через кілька днів знову повернеться похолодання.

Погода в Україні почне ставати набагато теплішою – у вівторок, 18 червня, у багатьох областях температура повітря становитиме від +26 до +31 градуса. Опади поступово відступатимуть, періодичні дощі та грози у цей день будуть тільки в семи областях.

Загалом в Україні буде більше сухої погоди. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко.

“Більше в Україні буде сухої погоди, бо антициклон Ziggi постарається. Проте хвости атмосферних фронтів зумовлять завтра періодично дощ та грозу на Сумщині, Харківщині, Волині, Рівненщині та ввечері 18-го червня на Чернігівщині, Житомирщині та Київщині. І все ж завтра в Україні буде багато сонця і скоріше без опадів, аніж серйозні дощі”, – зазначила Діденко.

За словами синоптика, температура починає ставати теплішою. У вівторок очікується +26…+31 градус, на Сумщині, Харківщині та Чернігівщині буде +23…+26 градусів.

“Тиждень буде теплим, до спеки, хіба що у четвер короткочасно похолоднішає на півночі, заході України. Літо входить у найщедрішу та найтеплішу пору”, – додала синоптик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.