В Україну повернеться спека, але дощі ще не підуть: синоптик дав прогноз за новий тиждень

В Україну повернеться спека, але дощі ще не підуть: синоптик дав прогноз за новий тиждень

Наступного тижня в Україні очікуються погодні гойдалки зі спекою та періодичними дощами.

Прогноз погоди на тиждень підготував синоптик Ігор Кібальчич.

17 червні дощі з грозами очікуються вночі у північних, центральних та східних регіонах. Вдень опади можливі у більшості областей України, а в окремих населених пунктах – град та шквали вітру до 20 метрів на секунду. Вночі температура повітря від +13 до +18, вдень – до +26. Лише на півдні вдень стовпчики термометрів піднімуться до +31.

18 червня вночі не буде істотних опадів. Вдень у північних та місцями у центральних областях пройдуть невеликі короткочасні дощі з грозами. Температура повітря вночі до +18, вдень від +24 до +29, а на півдні місцями до +32.

19 червня вдень дощитиме у західних та Київській областях, місцями можливі сильні зливи, град та шквали. Температура повітря вночі від +13 до +18, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +28…+32.

20 червня у центральних, північних та східних областях пройдуть дощі з грозами. Температура повітря вночі по Україні від +10 до +15, на півдні та сході – до +22. Вдень повітря по Україні у середньому прогріється до +25, а на півдні – до +31.

21 червня опадів в Україні не передбачається. Температура повітря вночі становитиме від +11 до +16, у південних областях до +18. Вдень повітря прогріється у середньому від +22 до +27.

22 червня очікується суха стійка погода, лише вдень на заході можливі короткочасні дощі з грозами. Температура повітря вночі від +12 до +17, а вдень – від +27 до +32.

23 червня дощі з грозами прогнозуються у західних областях. Температура повітря вночі до +21, а вдень стовпчики піднімуться від +29 до +32. Місцями у південних регіонах очікується спека до +36.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.