“Прийде ваша черга”: Андрій Хливнюк про українських чоловіків, які живуть за кордоном

“Прийде ваша черга”: Андрій Хливнюк про українських чоловіків, які живуть за кордоном

Відомий український співак, лідер гурту “Бумбокс”, військовий Андрій Хливнюк розповів про ставлення до українських чоловіків, яких зустрічає на своїх концертах за кордоном. Також музикант відповів, чи відчуває він провину перед військовими, коли виступає в інших країнах.

За словами артиста, у нього виникає відчуття, що він займається другорядною справою. Свою роботу він називає легкою у порівнянні зі службою на фронті.

“Це не те щоб провина, а таке відчуття, що ти займаєшся другорядною роботою. Хоча це важлива робота. Бути культурним амбасадором важливо. Працювати артистом легко. Порівняно з фронтом — це ніщо. Так це втомлює, але ця перевтома ніщо порівняно з тим, що відбувається на передовій. Специфіка моєї роботи, це друга лінія. Нас не обстрілює ворожа піхота, а тільки артилерія і дрони. Маю можливість не здавати всю кров. Не жаліймося. Допоможуть, то добре, подякуємо всім, а не допоможуть, будем самотужки”, – пояснив артист.

Андрій переконаний, що українці, які живуть за кордоном, дивляться на війну по-іншому. Вони ідеалізують страшні події і не мають уявлення про реальну ситуацію. Музикант вважає, що це потрібно змінювати:

Чим далі від фронту, тим кровожерніша аудиторія. Коли дебелі хлопці призовного віку за кордоном кричать смерть ворогам, то ти такий думаєш: “Окей, ну звичайно смерть, ну ми якось далеченько від того місця”. Для них це щось інакше, якісь інші люди, рицарі без страху, які б’ються 24/7 зі своїми золотими мечами. І треба це якось трохи змінити. Що це не зовсім так, і ви, точно такі самі рицарі, з тим же страхом, як і ті, хто робить цю роботу. Не дай Боже вони закінчаться, то прийде ваша черга”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.