“Далі буде жах”: астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну

“Далі буде жах”: астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну

Рос прогнозує, що російська армія має намір просунутися до лівого берега Дніпра і прориватися до Покровська.

Українська армія готує сенсаційний удар по окупантах у Криму, який повністю знищить військову техніку супротивника. За прогнозами астролога Влада Росса, ця подія може кардинально змінити перебіг війни.

Астролог упевнений, що доля Кримського мосту вирішена наперед – його більше не буде. Головна стратегія України, за словами Росса, полягає у повній ліквідації зв’язку Криму з Росією найближчим часом.

Він також передбачає знищення нової залізниці, що будується вздовж Маріуполя, і всіх складів Росії в Криму. В результаті Крим стане зоною, куди неможливо буде в’їхати або виїхати.

Рос стверджує, що всю військову техніку в Криму буде знищено високоточними ударами HIMARS і ATACMS, не залишивши ворогові жодного шансу на відновлення.

Ситуація на сході України
Щодо поточних планів Путіна в Україні, Рос прогнозує, що російська армія має намір просунутися до лівого берега Дніпра і прориватися до Покровська.

Він уточнює, що здавання Покровська стане стратегічною поразкою для України. Якщо ворог захопить Покровськ, то зможе загрожувати Дніпропетровській області та Павлограду. Однак Рос впевнений, що армія окупантів не зможе захопити місто.

“99% ймовірності, що цього не станеться, але ворог продовжує намагатися обдурити нас і знищити”, – додає він. Росіянам, на думку Росса, важливим є контроль над стратегічним підприємством “Південмаш” у Дніпрі.

Вони хочуть прорватися до Дніпра. Для них головна мета прорвати фронт, і далі буде жах. Нам Покровськ треба берегти обов’язково”, – каже астролог.
Майбутнє війни
За прогнозами Росса, у червні-липні на нас чекають дуже цікаві новини. Наближення “диявольської комети” у червні, на його думку, може повністю змінити перебіг війни.

“Снарядний голод ще є, але зброя для ЗСУ з’явиться остаточно і безповоротно на початку липня”, – робить висновок астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.