Погода на Великдень: синоптики прогнозують дощі у деяких регіонах України

Синоптики розповіли про погоду на Великдень. Здебільшого на українців очікує хороша погода, але подекуди можуть пройти дощі й навіть грози.

Погода на Великдень: синоптики прогнозують дощі у деяких регіонах України – today.ua
У суботу, 4 травня, в Україні буде переважно хороша погода. Навіть уночі в більшості регіонів буде досить тепло, температура очікується на рівні +7…+9°С. У західних та південних областях у темну пору доби стовпчики термометра не опустяться нижче +14 градусів, а ось на сході буде значно холодніше – до +2…+5 градусів Цельсія.

Попри мінливу хмарність та свіжий вітер до 3-8 м/сек, вдень 4 травня в Україні встановиться тепла погода. Синоптики прогнозують середню температуру на рівні +18…+20°С. Дощів на суботу фахівці з визначення погоди не обіцяють.

У великодню неділю також буде тепло, але все ж таки синоптики звертають увагу на зміни погоди в багатьох регіонах. Вдень, як і напередодні, у більшості регіонів буде до +20 градусів Цельсія.

Тим, хто звик на Великдень вранці ходити до церкви, краще одягнутись тепліше, особливо у східних, північно-східних та південно-східних областях. На цих територіях у ніч із суботи на неділю можуть бути заморозки до -3°С.

Дощі, які переходять у грози, очікуються у:

Чернівецькій;
Івано-Франківській;
Закарпатській;
Львівській;
Волинській;
Рівненській;
Чернігівській;
Сумська область.
Сила вітру не зміниться – 3-8 м/с.

Зазначимо, що у більшості регіонів України комендантська година в ніч на неділю, 5 травня, залишиться незмінною. Після її завершення можна вирушити до церкви, щоб освятити великодній кошик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.