Усик відвідав київський марафон і розповів про плани на майбутнє

Однак особливого бажання бігти 42 км у боксера не було

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик (12-0, 10 КО) побував на столичному Kyiv Euro Marathon. Зірка українського боксу вистрілив зі стартового пістолета, після чого відповів на кілька запитань журналіста телеканалу Xsport:
“Такі заходи – це добре, адже нам потрібна здорова і розумна нація. Якщо люди будуть займатися спортом, то почнуть захоплюватися якимись іншими речами, щоб легше було бігти. Я кожен день бігаю, так що особливого бажання бігти 42 км у мене немає. У мене щоденні тренування, так що я в нормі.

Взагалі, мені не подобається бігати, але я бігаю. Рекорд у мене 42 кілометри – я бігав марафон перед Олімпійськими іграми і чемпіонатом світу. В олімпійській збірній я не знаю таких людей, які любили бігати. Ну Вася Ломаченко лідирував завжди, за ним Денис Беринчик, а я за ними біг”, – сказав Усик.

Крім того український боксер розповів трохи і про плани на майбутнє:

“Зараз я продовжую підготовку, відвідую такі заходи, де беруть участь спорстмени або ходжу на телешоу. Коли відбудеться мій наступний бій? Всі питання до моїх менеджерів, тому що моє завдання добре тренуватися і боксувати. На даний момент, я думаю, що мій бій пройде в кінці серпня. Точне число не буду говорити, тому що воно ще може змінитися. І, можливо, бій пройде в Україні.

В інтернеті пишуть про те, що я буду битися в Одесі? Я в інтернеті прочитав, що мій зріст 207 см, а важу я 117 кг, а це брехня. Що стосується Одеси, я був би радий провести там бій. Ось, дивіться, є НСК Олімпійський, де вміщається багато народу – піпл піде”, – резюмував українець.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.