Холод майже до нуля: карти і прогноз погоди на початок нового тижня

Холод майже до нуля: карти і прогноз погоди на початок нового тижня

Синоптики уточнили прогноз погоди для Україні на наближчі дні та розповіли, у яких регіонах суттєво знизиться температура повітря.

Про це свідчать дані тематичного порталу Ventusky.

Погода в Україні 14 квітня
Вранці, 14 квітня, в Україні буде тепло. Температура повітря коливатиметься від 12 до 16 градусів. Найтепліша погода буде у південних областях та в Криму – до +16 °C.

Увечері стовпчик термометра підніметься до +20 градусів на півдні. На заході і в центрі температура досягне 19 градусів, на сході коливатиметься від 16 до 17.

Погода в Україні 15 квітня
Вранці на півночі України похолоднішає до +7 градусів. У Кременчуці і Кропивницькому буде +11…+12 °C. На заході, сході і півдні стовчик термометра коливатиметься від 14 до 20 градусів тепла.

Увечері на півночі, частково на заході і сході температура становитиме +8…+14°C. На півдні стовпчик термометра покаже +19…+25°C.

Погода в Україні 16 квітня
Вранці найспекотніше буде в Одеській та Миколаївській областях, а також в Криму – повітря прогріється від +18 до +21. У східних регіонах очікується до +12, у центральних – від +8 до +13, на півночі – до +8, а на заході – від +4 до +9.

Увечері мешканці південних та центральних областей відчують по-справжньому літню погоду – температура становитиме від +20 до +26. Відносно тепло буде на півночі та сході – від +14 до +23. Лише у західних регіонах синоптики обіцяють суттєве похолодання – температура становитиме від +4 до +8.

Погода в Україні 17 квітня
Вранці заморозки до -1 можливі у Карпатах. Прохолодна погода розділить Україну навпіл – у західних, північних та частині центральних областей очікується від +5 до +8 градусів. В інших регіонах, як прогнозують синоптики, стовпчики термометрів піднімуться у середньому від +12 до +20. Найспекотніше буде в Криму – до +21.

Увечері суттєве погіршення погоди відчують мешканці західних регіонів. Зокрема, у Карпатах синоптики прогнозують до -2 градусів. Середня температура повітря на заході від +5 до +10, у центральних областях – до +8, на півночі – до +12, на сході та півдні – від +12 до +20.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.