Українських учителів терміново кличуть на роботу за кордоном

На українських вчителів чекає термінова робота за кордоном. Для них відкриті вакансії в 30 містах, що розташовані в 17 різних країнах. Освітян з України закликають допомогти у проведенні національного мультипредметного тесту (НМТ) за кордоном.

Українських учителів терміново кличуть на роботу за кордоном – today.ua
Про це йдеться на офіційному порталі УЦОЯО.

Українським дітям, які через війну опинилися за кордоном, дали можливість пройти тестування за програмою середньої школи разом зі своїми однолітками в Україні. Склавши НМТ, вони зможуть претендувати на навчання в будь-якому з українських вишів.

Завдяки допомозі іноземних партнерів Міносвіти України змогло організувати за межами нашої країни тимчасові екзаменаційні центри (ТЕЦ) у 57 містах 32 країн, де знайшли собі прихисток українські біженці.

У цих центрах молоді українці зможуть скласти такі тести:

НМТ (національний мультипредметний тест) – вступний тест на 1-й курс українських вишів;
ЄВІ (єдиний вступний іспит) – вступне випробування до магістратури;
ЄФВВ (єдине фахове вступне випробування) – ще одне вступне випробування до магістратури.
Проте тестування потребує не лише місця проведення, а й фахівців (педагогів), які займатимуться його організацією та проведенням. У деяких містах із цим допомогли місцеві партнери. Водночас, ще в 30 містах 17 країн вакансії для проведення тестів не заповнені. Тому УЦОЯО звернувся до співгромадян, які мають педагогічну освіту та могли би допомогти у проведенні НМТ та інших тестів.

Українських учителів терміново кличуть на роботу за кордоном

“Якщо ви в червні-липні перебуватимете в одній із країн, де заплановано проведення національного мультипредметного тесту та вступних випробувань до магістратури, просимо вас підтримати українську молодь і допомогти нам у проведенні тестування”, – йдеться у повідомленні.

Як зареєструватися для участі в роботі ТЕЦ та що обіцяють вчителям
Освітянам, які зацікавилися такою роботою, потрібно заповнити</a rel=”nofollow”> спеціальну форму. Організатори НМТ її розглянуть і вийдуть із ними на зв’язок.

Зі свого боку вони обіцяють:

провести невеликий навчальний курс із тими, хто буде відібраний;
оплатити працю (якщо людина має педагогічну освіту і є громадянином України).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.