Життя з ними стане пеклом: мольфар назвав найнестерпніші знаки зодіаку

Український мольфар Максим Гордєєв назвав 3 знаки зодіаку, які не терпітимуть, якщо щось йде не так, як вони хочуть.

Характер кожної людини індивідуальний. Багато людей можуть приховувати свої справжні негативні сторони, щоб не злякати співрозмовника чи людину, яка подобається. В народі кажуть, що у кожної людини є свої “маски”, які вона одягає в різних ситуаціях, щоб здаватися кращими, ніж є насправді.

Відомий український мольфар Максим Гордєєв переконаний, що викрити чоловіків з негативними рисами характеру можна одразу ще до тривалого знайомства. На це можуть вказати їхні знаки зодіаку.

Найнестерпніші знаки зодіаку
Мольфар стверджує, що жінкам буде важко побудувати щасливі та здорові стосунки з трьома знаками зодіаку. Він називає таких чоловіків “найнестерпнішими”.

Третє місце
На третьому місці у рейтингу нестерпних знаків зодіаку, за словами Максима Гордєєва, перебувають чоловіки-Скорпіони. Вони дуже ревниві та самовпевнені. У них настільки велике бажання все контролювати, що іноді воно може перейти за грань. Вони звикли, що все буде так, як хочуть вони. Єдина жінка, яку такий чоловік буде слухати – його мама.

“Тому, красуні, навіть не намагайтеся йому щось довести”, – каже мольфар.

Друге місце
Друге місце рейтингу посідає Рак. Представник цього знаку зодіаку може буквально довести співрозмовника до божевілля. Інколи таке враження, що чоловіки-Раки наче не з цієї галактики. Їх дуже важко зрозуміти, а їхня емоційність часто буває надмірною.

Перше місце
На першому місці знак зодіаку, який принесе у ваше життя незабутні емоції. Таке враження, що його створило саме пекло, каже мольфар. Він дуже впертий, самозакоханий і ревнивий чоловік. Все повинно бути так, як каже він. Такий чоловік постійно вимагає до себе уваги і нікому не дасть можливості бути на першому місці.

“Я щиро співчуваю тим жінкам, які у своєму житті зустріли або одружені на чоловіках з цим знаком зодіаку. Сили вам і терпіння”, – каже мольфар.

Мова йде про чоловіків зі знаком зодіаку Овен.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.