Кінець війни: вже влітку Україні доведеться зробити складний вибір – які наслідки

Коли в Україні закінчиться війна
Астрологи неодноразово ділилися своїми прогнозами щодо закінчення війни в Україні та нашої перемоги. І ось черговий прогноз від астролога з’явився у Тікток.

Як повідомляє Алакх Ніраджан, влітку економіка російської федерації, на папері покаже максимум ВВП, але у фізичному вираженні це величезна інфляція, що спричинить обмежувальні заходи і порожні полиці в магазинах.

Це все пояснюється тим, що всі працюють на воєнку і ніхто не працює на громадянку. ВВП залишився тим самим, а половина з нього пішла на воєнку, а це вдвічі менше товарів та послуг для громадян.

Влітку російський фронт стане на кордон розвалу. Росія докладатиме все більше зусиль для припинення війни, все це розпочнеться через зняття Залужного з посади. Влітку Україні постане перед складним та важливим вибором.

Наприклад, «дайте нам Крим в обмін на репарації». Такі будуть переговори з росією. При цьому вони будуть готові віддати Крим «типу в оренду», щоб витримати закон, договір та ін.

Європа вкрай стурбована, щоб Україна перемогла. Тому необхідно шукати підтримки в Польщі, Балтиці, Англії Європі, і вони нададуть таку підтримку.

У вересні цього року буде перемога чиста, «нокаутом» із безліччю крові або на папері, який незабаром відновиться.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.