Люди з особливим даром, щасливчики та прокляті: що говорила Ванга про знаки Зодіаку

Болгарська провидиця Ванга багато чого знала про знаки Зодіаку. Одних вона називала везунчиками, пестунами долі, а інших навіть боялася.

“Апостроф” розповідає, як ясновидець ставилася до представників зодіакального кола і як міркувала про них.

Знаки зодіаку, яким часто щастить у житті
Телець

Тільці досить впевнені у собі люди. Головні риси характеру – розважливість та спокій. Представники зодіакального кола твердо стоять на ногах і завжди знають, чого хочуть від життя, яких цілей слід досягти.

Скорпіон

Для віщунки Скорпіони були досить загадковими людьми. Вона ніколи не знала, що в них на думці, бо читати цих представників зодіакального кола неможливо.

Лев

На думку провісниці, зірки люблять Львів. Є одна погана межа у представників цього знака. У гонитві за власною перевагою вони можуть звеличувати себе, внаслідок чого починаються неприємності.

Риби

На думку Ванги, Риби ставляться до тих, хто завжди подобається оточуючим, викликає симпатію. Завдяки цьому представникам зодіакального кола вдається досягти у житті вершин.

Знаки, що відрізняються важкою долею
Терези

Терези занадто залежні від того, що про них думають оточуючі люди. Ця риса характеру здатна зіграти з ними злий жарт. Представникам зодіакального кола важливо, щоб усі навколо них любили та поважали. Вони не вміють відмовляти людям. Внаслідок цього оточуючі часто “їздять” на них, використовують у своїх цілях. Ванга рекомендувала більше думати про себе і брати на себе відповідальність, щоб прожити гідне життя.

Близнюки

Близнюки часто мають багато шкідливих звичок. Вищі сили за це карають. Для того, щоб змінити свою карму на краще, важливо відмовитися від шкідливих звичок, бути сміливішими і спокійнішими.

Рак

Раки є досить емоційними людьми, у яких часто переважає песимістичний настрій. Постійні скарги життя призводять до неприємностей.

Козеріг

Козероги часто самі собі створюють неприємності, перешкоди своєму шляху. Тому доля у них тяжка. При цьому представники зодіакального кола дуже витривалі та цілеспрямовані.

Знаки, які мають унікальні здібності
Водолій

Водолії досить часто бачать пророчі сни. Ванга радила представникам зодіакального кола розвивати в собі дар цілительства та допомагати людям.

Діва

Ванга вважала Дів найобдарованішими. Вони здатні тонко відчувати оточуючих і при цьому давати всім мудрі поради.

Стрілець

У Стрільців дар із пелюшок. Здібності представників зодіакального кола націлені на допомогу людям. Їм достатньо загадати бажання в повний місяць, щоб воно виповнилося.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.