Арестович видав нову скандальну заяву про війну в Україні

Арестович заявив, що Захід не готовий до війни, проте на його думку, деякі країни хочуть, щоб вона продовжувалась.

Скандальний ексрадник Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що Захід не готовий до війни з Росією, тоді як в Україні війна триватиме “до останнього українця”.

Арестович заявив, що “Україна стоїть перед загрозою так званого “парагвайського сценарію”.

“Нагадаю, у 19 столітті в Парагваї була війна, ця держава відчайдушно воювала і навіть перемогла, але у них не стало 70% чоловічого населення. Була знищена промисловість і вони навіть запроваджували многоженство. І якщо ви вважаєте, що ціною за аплодисменти у Давосі є “парагвайський варіант”, то я не згоден”, – заявив він у своєму Youtube-каналі.

Арестович переконаний, що українці платять життям за курс на вступ до ЄС та НАТО.

“Зараз народ платить за курс на ЄС та НАТО, у яких немає бажання нас туди приймати, а у нас немає можливості захистити таку політику. Для мене це – злочин проти народу. Я давав присягу народу Україну, можете мене вважати зрадником. Але політика походу на ЄС та НАТО у нас не забезпечена, для нас ціна вступу до ЄС та НАТО – це війна з Росією. Якщо ЄС та НАТО нас приймуть – матимуть війну з РФ. Захід не готовий за це платити”, – сказав він.

Арестович заявив, що Захід не готовий до війни, проте на його думку, деякі країни хочуть, щоб вона продовжувалась.

“Наша позиція – війна до останнього українця”, – заявив ексрадник ОП.

Нагадаємо, що Арестович заявив, що сумнівається у звільненні України. Секретар РНБО Олексій Данілов різко відповів ексраднику ОПУ Арестовичу на його закиди, що звільнити Україну до кордонів 1991 року нині майже неможливо.

Арестович похвалив Путіна і спробував принизити українців. Екс-радник ОП, який втік за кордон, знову опинився у центрі уваги користувачів мережі, коли опублікував для своєї 300-тисячної аудиторії пост з похвалою російського диктатора Путіна.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.