Синоптики попереджають про різку зміну погоди: після морозів в Україні буде 10 градусів тепла

Після кількох хвиль сильного похолодання, які випали українцям на початку року, вже з другої половини січня на нас чекає потепління. Подекуди погода нагадуватиме весняну, і практично в усіх регіонах нашої країни вже за кілька днів встановиться плюсова температура. А подекуди синоптики обіцяють до 10 градусів тепла.

Синоптики попереджають про різку зміну погоди: після морозів в Україні буде 10 градусів тепла – today.ua
Про те, як зміниться характер погоди вже цього тижня, розповіли в Укргідрометцентрі.

Отже, жорстка зимова погода з морозами протримається в Україні ще до середи. А далі прийде потепління. Щоправда, після двох днів позитивних температур до кінця тижня все ж таки дещо похолодає, проте мінус буде невеликим і довго не протримається. Після цього знову стане тепліше.

У понеділок, 15 січня, денна температура в Україні коливатиметься від -2 на півночі та сході країни до +5 на півдні та +8 у Криму.

У вівторок, 16 січня, протримається практично така сама температура. Але при цьому по всій Україні очікуються опади: на заході та півночі у вигляді снігу, на сході та півдні у вигляді мокрого снігу з дощем.

Синоптики попереджають про різку зміну погоди: після морозів в Україні буде 10 градусів тепла

У середу, 17 січня, у всій Україні запанує сонячна погода, але при цьому температура трохи знизиться: до -4…-9 вночі та до -1…-4 вдень.

У четвер, 18 січня, по всій Україні помітно потеплішає, і денна температура скрізь перейде через 0 градусів: На півночі, заході та сході буде +1…+6, а на півдні до +10.

У п’ятницю, 19 січня, в Україну прийде вологий циклон, і температура знову опуститься трохи нижче нуля.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.